Skip to content

Opnieuw een eigen Feijenoorder vak bij Excelsior V1 – Feyenoord V1

De Feijenoorder heeft opnieuw een mooie samenwerking aan kunnen gaan met Excelsior Rotterdam. In overleg met de club is er opnieuw een speciaal Feijenoorder vak beschikbaar gesteld voor de wedstrijd van 23 april in het Van Donge & De Roo Stadion.

De Feyenoord Vrouwen kende een geweldige start van hun eerste jaar in de hoogste vrouwendivisie van Nederland. Met topwedstrijden als de klassieker op Varkenoord en het debuut in De Kuip op 14 mei, speelde de vrouwen zich in de kijker.

Niet alleen de sfeeracties bij de Feyenoord Vrouwen worden door de vereniging georganiseerd. Afgelopen jaar hebben we onder meer een partybus laten afreizen naar het vrouwencomplex in Heerenveen, organiseerde we een speciaal Feijenoorder vak bij Excelsior en zorgde we ook dit jaar weer voor vlaggenkinderen en een eigen sfeervak bij PSV.

Na het succes van vorig seizoen hebben we opnieuw de handen in één geslagen en zijn we blij te kunnen vermelden dat we opnieuw een eigen vak hebben voor de wedstrijd Excelsior Vrouwen 1 – Feyenoord Vrouwen 1 op 23 april 2023. Een bijkomend voordeel van deze wedstrijd is dat deze prima te combineren is met de mannenwedstrijd later die dag in De Kuip.

Help jij ons mee om de vrouwen te supporten?

Kom samen met je broertje, zusje, ouders en kameraden. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat ook bij de vrouwen Feyenoord de grootste is! Koop jouw kaartje via onderstaande button. Je komt dan direct op het juiste vak terecht! Tot dan.