Skip to content

Kampioenschap avond 1993 in De Kuip

Het kampioenschap van 1993 herbeleven in De Kuip. Supporters konden op 14 april met de kampioensschaal op de foto, werden verwend met bijzondere kampioensitems in de vitrines en als klap op de vuurpijl op de foto met oud speler Arnold Scholten.

Afgelopen vrijdag 14 april organiseerde we samen met het Feyenoord Museum en Rondleidingen een geslaagde museumavond. Supporters konden deze avond terugblikken op het kampioenschap van 1993. Niet alleen de vitrines waren met veel verschillende kampioensitems gevuld, zelfs de kampioensschaal werd tentoongesteld buiten de vitrine waarmee supporters op de foto konden.

Naast de museumitems was ook het ereterras open zodat supporters toch stiekem een blik konden werpen in ons prachtige stadion en op onze prachtige grasmat.

Arnold Scholten, oud middenvelder van Feyenoord 1, was deze avond ook aanwezig om met supporters en de schaal op de foto te gaan.

Onze dank gaat uit naar Arnold Scholten, het Feyenoord Museum & Rondleidingen, Cor Veldhuizen en onze vrijwilligers die geholpen hebben om deze avond tot een succes te maken.

Foto’s: Danny de Groot