Skip to content

Nieuw uitsupportersrecord verwacht Azerion Vrouwen Eredivisie

Overal waar jij gaat! De uitsupportersaantallen bij de Feyenoord Vrouwen vallen op. Waar Varkenoord regelmatig goed gevuld is, en vorig jaar nog een uitsupportersrecord van 128 verkochte kaarten werd behaald, staat de teller voor komende zondag al op 111 verkochte kaarten aan Feyenoorders in het speciaal ingerichte sfeervak!

Met nog een paar dagen te gaan tot de wedstrijd Excelsior Vrouwen – Feyenoord Vrouwen, staat de teller inmiddels al op 111 verkochte kaartjes voor het speciale sfeervak van FSV De Feijenoorder.

Het vak werd in het seizoen 2021-2022 ook al georganiseerd in samenwerking met Excelsior Rotterdam. In dit seizoen werden voor dit vak 128 kaarten verkocht aan Feyenoord-supporters. Naast deze verkochte kaartjes zaten er op andere delen van de tribune ook nog aanhang van de Feyenoord Vrouwen.

Ook dit jaar wordt hetzelfde vak in het Van Donge & de Roo stadion georganiseerd door de supportersvereniging. Met op dit moment een aantal van 111 verkochte kaarten, lijkt het erop dat er een nieuw uitsupportersrecord gevestigd gaat worden. Als je het ons vraagt ook niet gek. Ook de Feyenoord Vrouwen hebben supporters die hen overal achterna reizen.

Niet alleen sportief gezien zijn de Rotterdamse vrouwen een aanwinst. Ook het publiek heeft Feyenoord in de armen gesloten. Thuiswedstrijden van de nieuwkomer trokken gemiddeld 2541 toeschouwers meldde de Azerion Vrouwen Eredivisie in hun nieuwsbericht waarin teruggekeken werd op het voorgaande seizoen.” BRON Azerion Eredivisie

De wedstrijd van zondag is perfect te combineren met de wedstrijd in De Kuip, waar de Feyenoord mannen aftrappen tegen FC Utrecht. Heb jij ook interesse om voorafgaand aan de wedstrijd in De Kuip het Feyenoord vak te vullen en de Feyenoord Vrouwen naar de overwinning te supporten, koop dan snel je kaartje via onderstaande button.

Tot zondag kameraden!