Skip to content

Kampioenssfeeractie 14 mei 2023

Duizenden uren handwerk, duizenden liters verf en veel liefdewerk voor het allergrootste spandoek van Nederland.

Na een paar dagen feest en een paar avonden wat meer nachtrust laten we jullie graag zien hoe deze enorme actie tot stand is gekomen.

SFEERACTIE FEITJES

0
LITERS VERF
0
SPUITBUSSEN
0
METER GAREN
0
BLIKKEN DRINKEN
0
GESPONSORDE PIZZA'S
0
ONTELBARE WERKUREN

17 april 2023
Zoals ieder spandoek start het proces met het bestellen en leveren van de grote rollen stof. Direct na ontvangst worden de stofrollen naar onze sfeerlocatie gebracht waar deze aan elkaar worden genaaid. 

1 mei 2023
Zodra de doeken de juiste formaten hebben dankzij de supporters achter de naaimachines, kan het verven beginnen. Ditmaal zijn we enorm geholpen door Vorm Holding. Via hen kregen wij de mogelijkheid om deze enorme actie op te zetten in een grotere loods. Het verven kan beginnen.

8 & 11 mei 2023
Na de vele uren spuiten was het tijd om de enorme doeken naar het stadion te brengen. Normaliter vervoeren we doeken in een grote aanhanger of busje. Ditmaal hebben we het vervoer op twee dagen in moeten plannen met behulp van drie grote vrachtwagens. Volledig gesponsord door Legero International Group, Uniserve Limited (container) en HDR Solutions.

13 mei 2023
Ruim 300 vrijwilligers hebben zich opgegeven om deze dag te komen helpen om het immense spandoek de tweede ring op te hijsen en klaar te maken voor de kampioenswesdstrijd van morgen! 

14 mei 2023
De dag van de kampioenswedstrijd! Het harde werken in de voorbereidingen worden in de ochtend nog flink doorgezet. Een handje vol supporters werkt nog hard aan de laatste knopen en de allerlaatste check. Tijdens de sfeeractie worden ruim 300 supporters ingezet om de actie uit te voeren. Meer woorden zullen we er niet aan vuil maken. Geniet van deze gruwelijke foto!

Maar we zijn nog niet klaar!
De komende dagen zijn wij hard bezig om in de stad een enorm pand in te pakken met het geweldige spandoek. Blijf ons vooral in de gaten houden op social media om niets te missen!

Dankwoord
Net zoals iedere sfeeractie is deze actie medemogelijk gemaakt door alle leden van de vereniging! Naast deze support hebben we vol trots ruim €180.000 opgehaald. Onze dank gaat uit naar iedere supporter die hieraan heeft bijgedragen.

Speciaal dankwoord
Buiten onze leden en donateurs hebben ook veel verenigingspartners deze actie ondersteund. Wij danken namens alle Feijenoorders:

  • De Noordzijde
  • FRFC1908
  • Feestcafé De Zoom
  • Insight rescue & access
  • Legero International Group
  • Limar Techniek
  • Mangia Bene
  • Vorm Holding

Foto’s Danny de Groot