Skip to content

Haal jouw stukje kampioensdoek op!

Een eigen stukje kampioensdoek voor thuis! We bieden supporters graag de mogelijkheid om een stukje kampioensdoek op te halen op zaterdag 24 juni aanstaande.

Het was even flink puzzelen, maar we hebben een moment kunnen vinden waarop we jou een stukje kampioensdoek kunnen aanbieden. In samenwerking met VORM Holding mogen we zaterdag 24 juni vanaf 09.30 uur de poorten op het terrein De Kaai openen voor de Kampioens Drive Thru!

Gratis Kampioensdoek

  • Leden van De Feijenoorder
  • Donateurs Leve Feyenoord 1 crowdfunding

Op vertoon van ledenpas of donatiecertificaat is het mogelijk een stukje doek gratis op te komen halen.

Kampioensdoek tegen vergoeding

  • Niet leden / niet-donateurs €19,08

Bij betaling ontvang je een stukje doek, flyer van FRFC1908.nl en ben je automatisch 1908-lid van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder.

Hoe werkt de drive?
Bij de drive is het de bedoeling dat je in de auto blijft gedurende de gehele drive. Uitstappen is niet gewenst i.v.m. opstoppingen in het verkeer. Uiteraard is dit wel mogelijk als je met de fiets, lopend of scooter komt. Bij binnenkomst controleren we bij welke van bovenstaande groepen je hoort. Hierna sturen we je de juiste rij in waarna jij jouw kampioensdoek ontvangt voordat je de poorten verlaat.

Inschrijven
Het terrein is groot, echter bestaat de kans dat er veel verkeer in de woonwijk ontstaat. Om dit te voorkomen werken we op inschrijving (onderaan deze pagina). Er zullen 4 tijdsvakken beschikbaar worden gesteld. LET OP: VOL = VOL.

Is het mogelijk meerdere doekjes mee te nemen?
Dit is mogelijk! Je dient dan aan te kunnen tonen dat de supporters waarvoor jij een stukje doek mee wilt nemen, onder één van bovenstaande groepen vallen. Is of zijn deze supporters geen lid, dan moeten ze zelf in de auto aanwezig zijn om het lidmaatschap af te sluiten (dit kan jij niet voor een ander doen).

VOL! INSCHRIJVING GESLOTEN.

[CP_TIME_SLOTS_BOOKING id=”2″]