Skip to content

Geslaagde Feyenoord Open Dag 2023

De Feyenoord Open Dag, ookwel Feyenoord Festival, was weer een enorm geslaagde dag voor jong en oud! De Feijenoorder bood zoals gewoonlijk weer verschillende activiteiten aan. 

Zaterdag 15 juli:
Om 08.30 uur verzamelden de eerste supporters zich om de laatste voorbereidingen voor de Open Dag te treffen. De laatste stukjes Kampioensdoek werden van het centrum naar het stadion gereden, de koelkast werd gevuld met Kampioensbier, de broodjes werden besteld en de spuitbussen geteld. 

Zondag 16 juli

Om 08.30 uur verzamelden ruim 40 vrijwilligers zich op ons kantoor in het stadion. Toen iedereen compleet was vertrokken we naar onze stand aan de gele-zijde van het stadion. Na een korte briefing werden de zeilen voor het spandoekspuiten, de informatiestand, het prijzenrad en De Legioenzaal ingericht voordat de poorten open zouden gaan.

Om 10.45 uur stond alles gereed, waarna de eerste supporters zich om 11.00 uur stipt al meldden bij onze activiteiten.

Een lange dag met gelukkig droog weer volgde waarop weer veel blije Kameraadjes en hun ouders te zien waren. Een dag waarin we opnieuw enorm trots zijn op onze vrijwilligers die klaar staan voor iedere supporter! Hier begint het Feyenoord gevoel, en hier geef je het Feyenoord gevoel door.

Hand in Hand Kameraden! Op naar een mooi seizoen!

Foto’s Mandy Horstink, Ron Sluimer & Danny de Groot