Skip to content

Eigen Feyenoord-vak bij de wedstrijd Utrecht Vrouwen – Feyenoord Vrouwen

Op 10 september 2023 spelen de Feyenoord Vrouwen de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen de dames van FC Utrecht. De wedstrijd zal gespeeld worden in Stadion Galgenwaard.

In samenwerking met Feyenoord Rotterdam en FC Utrecht bieden we voor de vierde keer in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal een eigen vak voor Feyenoord supporters aan. Met 200 beschikbare plekken voor dit vak kunnen we de vrouwen een goed steuntje in de rug bieden in hun derde competitieseizoen.

Kaartverkoop start 25 augustus
Op vrijdag 25 augustus (naar verwachting vanaf 13.00 uur) zal de kaartverkoop starten via de Ticketshop van Feyenoord. Klik op onderstaande button om direct naar de Ticketshop te gaan en jouw kaartje te claimen. 

Reismogelijkheid
Op basis van het aantal verkochte kaarten zullen we inventariseren of er animo is om gezamenlijk met een bus vanaf De Kuip richting Utrecht af te reizen. Dit is uiteraard geen verplichting, en wordt alleen aangeboden tegen een meerprijs zodra hier animo voor is. Deze informatie wordt later gedeeld.

We zien je graag 10 september in Stadion Galgenwaard!