Skip to content

Vrolijke gezichten op BBQ Prijsvrij Vakanties & Feyenoord

Foto’s: Huisfotograaf Tom Bode 

Fotograaf: Tom Bode

Sfeerteam BBQ in vuur en vlam door DJ Zig & DJ Panic!

Supporterszaken Feyenoord en sponsor Prijsvrij Vakanties hebben donderdag 24 augustus 2023 een BBQ georganiseerd voor het sfeerteam van de supportersvereniging. De sponsor wilden de kameraden bedanken voor hun harde werk afgelopen seizoen en natuurlijk energie geven voor dit seizoen. 

De kameraden werden ook verrast door een bezoekje van Justin Bijlow en Gernot Trauner. De spelers werden met luid applaus ontvangen. De glimlach op hun gezichten was geweldig. Het legioen liet duidelijk blijken dat ze blij waren om hen te zien. Een prachtige groepsfoto heeft hun bezoek opgeleverd. 

Fotograaf: Tom Bode

Na de groepsfoto werd Martijn van der Vlist (Feyenoord Supporterszaken) en Richardo Polet (Sfeerteam c0ördinator) in het zonnetje gezet. Hun tomeloze inzet bij alle sfeeracties wordt gewaardeerd. Bij binnenkomst kreeg iedereen een lootje. Vier kameraden wonnen een gesigneerd shirt. 

Fotograaf: Tom Bode

Naast goed eten werd de avond in de vuur en vlam gezet door DJ Zig en DJ Panic. Op de beats werd er gedanst, ,gezongen, gelachen en natuurlijk ook een biertje gedronken. Het sfeerteam bedankt supporterszaken en de sponsor Prijsvrij Vakanties voor een top avond!

Fotograaf: Tom Bode