Skip to content

De Feijenoorder onderzoekt reismogelijkheden groepsfase Champions League

Europese supportersreizen zijn een van de leukste evenementen die we organiseren. Met de loting morgenavond op het programma, onderzoeken we al een tijd de reismogelijkheden voor de groepsfase van de Champions League.

De afgelopen jaren heeft Feyenoord meerdere malen op Europees niveau mogen meedraaien. Met als hoogtepunt natuurlijk de finale in Tirana. Door het behaalde landskampioenschap van afgelopen seizoen zal Feyenoord binnenkort weer schitteren in de Champions League.

Zoals iedere Europese campagne, onderzoeken wij ruim van tevoren de reismogelijkheden. Ook dit jaar zijn we hier al langere tijd mee bezig en is er voor iedere mogelijke tegenstander een afweging gemaakt wat voor ons en daarmee voor supporters haalbaar is.

Busreizen
Het reizen per bus(sen) is een mogelijkheid die wij al jaren op rij bieden. De afstanden zijn de afgelopen jaren flink geweest, maar zelfs richting Marseille en Graz organiseerden we busreizen. Ook dit jaar zijn er een hoop mogelijke tegenstanders waarbij wij busreizen willen gaan aanbieden.

Vliegreizen
Reizen per vliegtuig biedt een enorm comfort omdat er veel supporters mee kunnen met één reisbeweging, en daarbij de reistijd velen malen korter is (en daarmee de tijd op de desbetreffende bestemming langer). Helaas is de afgelopen jaren gebleken dat de vliegsloten (zie dit als volle parkeervakken) op luchthavens in de nachten bomvol zitten. De chartervluchten zijn door deze reden erg lastig, waardoor ook vliegreizen met overnachting op dit moment worden bekeken. De volle vliegtuigsloten nemen niet weg dat ook dit jaar de vliegopties gewoon bekeken worden na het bekendmaken van de tegenstanders. Vooral bestemmingen die verder weg zijn, bezoeken we met voorkeur per vliegtuig.

Treinreizen
Met de mogelijke tegenstanders is het bij een aantal bestemmingen ook mogelijk om een treinreis te organiseren. De vereniging zal hier ook goed naar kijken.

Mogelijke tegenstanders
Onze partner 1908.nl heeft een overzichtelijk bericht online geplaatst waarbij de mogelijke tegenstanders met uitvak aantallen al te zien zijn. Klik hier voor het overzicht.

Samenwerkingspartner Europese reizen
Met ingang van dit seizoen betrekken we de bekende, en tevens Club van 1000-partner, Away Days Football Travel bij de organisatie van de Europese reizen.

Reis als lid mee met korting

Als lid van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder ontvang je korting op de door ons georganiseerde reizen. Deze korting wordt binnen twee weken na de reis teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. In eerste instantie betalen ook leden dus de ‘niet-leden prijs’, waarna zij later de korting ontvangen.

Nog geen lid van de vereniging, maar wel willen profiteren van deze korting? Klik dan hieronder!