Skip to content

Partyboot Lazio – Feyenoord | ROME We Varen!

Kijk samen met jouw kameraden de Champions League wedstrijd Lazio – Feyenoord op onze partyboot op de Rotterdamse Maas. 

Dinsdag 7 november speelt Feyenoord opnieuw tegen het Romeinse S.S. Lazio. De uitwedstrijd waar helaas geen uitsupporters welkom zijn. De kroegjes in Rotterdam, de tv schermen thuis of de mobiele telefoon dekken toch niet helemaal de lading van deze belangrijke wedstrijd. Reden genoeg om onze partyboot terug in het leven te roepen!

Met de Rotterdamse skyline op de achtergrond, de harde muziek van DJ Darr en koude pils voor de dorst, bieden wij jullie graag deze wedstrijd aan op onze Feijenoorder partyboot.

Partyboot S.S. Lazio – Feyenoord Rotterdam

Datum: 7 november 2023

Tijd: 19.00 uur – 23.00 uur

Er is op de boot plek voor 200 kameraden.
Alleen toegang voor supporters boven de 18 jaar.  

VOL=VOL

Verkoop

Kaartprijs leden:          €35,-
Kaartprijs niet-leden:  €45,-

De partyboot zal voor alle Feijenoorders beschikbaar zijn in de volgende volgorde:

Start verkoop voor leden 12-10-23 19.08 uur tot 26-10-2023 12.00 uur
Start verkoop voor niet-leden 26-10-23 19.08 uur

De verkoop gaat uitsluitend via de webshop van de vereniging. Je kunt hier alleen als lid inloggen. Indien er nog plekken over zijn, zal de verkoop elders worden aangeboden voor niet-leden. Kijk onderaan deze pagina hoe je in kunt loggen. 

Drankprijzen aan boord:

Het meenemen van eigen eten en of drinken is niet toegestaan. Hier zal ook op gecontroleerd worden. Uiteraard is het wel mogelijk om drinken op de boot te kopen. Het kopen van drinken is alleen mogelijk met munten (aan te schaffen aan boord). De volgende prijzen worden gehanteerd:

Prijs per munt: €3,50 (pin & contant betalen is mogelijk)

Zo log je in op jouw ledenportaal om een ticket te kopen

Om een ticket te kunnen kopen, dien je in te loggen op jouw eigen ledenportaal. De site correspondeert met onze ledenadministratie (mits je de juiste gegevens gebruikt). Klik hier om te zien hoe jij jouw account aan kunt maken. Let op: Doe dit voor de start van de verkoop, om een teleurstelling te voorkomen!

Nog geen lid van de vereniging?

De partyboot is niet het enige evenement wat wij als vereniging organiseren. Wil jij mee met deze partyboot, of vaker profiteren van ledenkorting? Sluit je snel aan!

Foto's partyboot Feyenoord-Heracles Partyboot Feyenoord-Heracles Almelo