Skip to content

Een avond vol Feyenoord-kennis, passie en plezier.

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder nodigt jou, de trotste supporter, uit om deel te nemen aan de legendarische Professor Feyenoord Quiz op vrijdag 24 november 2023.

De Professor Feyenoord Quiz staat voor de deur, en jij bent uitgenodigd om deel te nemen aan deze onvergetelijke reis door de rijke geschiedenis van onze geliefde club. Op een avond vol gezelligheid en competitie, kun je je kennis over de club die ons aller harten heeft veroverd, laten zien. Of je nu een doorgewinterde Feyenoord-fan bent of nieuwsgierig bent naar de geschiedenis en glorie van de club, dit is jouw kans om deel uit te maken van een legendarische avond vol kennis, passie en vermaak.

Het evenement, georganiseerd door Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder, brengt supporters samen voor een unieke ervaring. In de afgelopen jaren hebben we een traditie opgebouwd waarbij Feyenoord-liefhebbers samenkomen om hun kennis en liefde voor de club te delen. Het is veel meer dan een quiz; het is een viering van onze gezamenlijke passie.

Stel een team van vrienden samen of kom alleen en maak nieuwe vrienden die dezelfde passie delen. De vragen zijn uitdagend maar leuk, en ze zullen je enthousiasme voor Feyenoord alleen maar versterken.

De avond wordt geleid door een echte Feijenoorder, een levende encyclopedie van de club. De presentator zal je gids zijn door de rijke geschiedenis en de triomfen van Feyenoord.

Dus waarom zou je de Professor Feyenoord Quiz niet bijwonen? Hier zijn een paar redenen:

  1. Test je kennis: Het is jouw kans om te laten zien dat jij een echte Feyenoord-kenner bent. We stellen uitdagende vragen op die je kennis zullen testen en je helpen je band met de club te verdiepen.

  2. Versterk de band met medesupporters: Deze quiz brengt mensen samen. Je kunt vrienden vormen en je passie voor Feyenoord delen met andere liefhebbers die net zo toegewijd zijn als jij.

  3. Win fantastische prijzen: Naast eeuwige roem zijn er geweldige prijzen te winnen, waaronder twee kaarten voor Feyenoord-Atlético Madrid en bokalen.

  4. Ervaar de unieke Feyenoord-sfeer: Er gaat niets boven de opwinding van een avond vol Feyenoord-kennis en een gezamenlijke liefde voor de club. Het gevoel van saamhorigheid is ongeëvenaard.

Dus trek je Feyenoord-shirt aan, verzamel je vrienden en familie en kom naar de Professor Feyenoord Quiz. Laat je liefde voor Feyenoord stralen en sluit je aan bij de club van quizkampioenen. We hopen je te verwelkomen voor een avond vol plezier, leren en Feyenoord-passie zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren. Meld je hieronder aan via de knop ‘aanmelden’. 

Tot ziens bij de quiz!

Datum: vrijdag 24 november 2023
Locatie: Kantine Sportclub Feyenoord ( Olympiaweg 280, 3078 HT in Rotterdam )
Inloop: 19.08 uur
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: Deelname aan de quiz is gratis.