Skip to content

Partybus FC Twente – Feyenoord

Partybus De Feijenoorder! Reis jij mee naar de uitwedstrijd tegen FC Twente in onze Partybus?  

Op zondag 29 oktober 2023 trappen we, om 12.15 af in De Grolsch Veste in Enschede. Bij voldoende animo zal er weer een partybus rijden!

Reisdetails  

We verzamelen om 07.45 uur bij De Kuip. Vanaf 08.00 uur is het mogelijk om een plekje in de bus te zoeken. Hierna rijden we om 08.10 uur naar het stadion. Na afloop van de wedstrijd staat de partybus weer klaar om je terug naar De Kuip te brengen. We verzamelen voor de ingang van het Topsportcentrum. Houd alsjeblieft de omgeving schoon en ruim je afval op. We hebben hier eerder klachten over gekregen en we willen graag de partybussen vanuit het stadion kunnen blijven doen. 

Kosten  

De prijs voor leden van De Feijenoorder is €24,- en voor niet-leden is het €35,-  excl. € 1,- servicekosten.

Alleen supporters die in het bezit zijn van een Buscombi Hengelo komen in aanmerking voor de partybus.   

Klik hieronder om een ticket te kopen voor de partybus. (Let op: Je dient ook de Buscombi Hengelo te kopen in de Feyenoord ticketshop. Kijk hier voor informatie over de kaartverkoop.) 

Het kopen van de partybus-tickets kan vanaf woensdag 18-10-2023 vanaf 19.08 uur via onderstaande button. 

LET OP: Iedereen betaald in eerste instantie het volledige bedrag (€35,-). Zodra de ledencheck is geweest zal de korting worden teruggestort. 

Als de bus vol is kan je je inschrijven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken in verband met dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mail voor de reservelijst je gegevens naar [email protected]

Drankverkoop 

In de partybus verkopen we frisdrank, bier en diverse mixdranken. De prijzen variëren van € 2,50 tot € 4,-. Je dient dit contant te betalen. 

Let op alleen supporters met een Buscombi Hengelo kunnen zich aanmelden voor de bus.

De supportersbussen worden over het algemeen goed in de gaten gehouden door de autoriteiten. Geef de autoriteiten geen aanleiding om de bus staande te houden voor controle ofwel steek geen vuurwerk af en doe a.u.b. normaal bij de eventuele stops. Hou de bus en het omwisselpunt gezellig en netjes. 

Indien er niet genoeg animo is voor de bus, ontvang je het betaalde bedrag terug. Dit hoor je uiterlijk een week van tevoren.