Skip to content

Club van 1000 duikt in de magie van sfeeracties tijdens tweede samenzijn

Tijdens de tweede bijeenkomst kreeg de ‘Club van 1000’, de businessclub van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder, een uniek kijkje achter de schermen van de betoverende sfeeracties rondom de wedstrijden van Feyenoord. De avond was gevuld met boeiende anekdotes, praktijkverhalen en onthullingen over recente uitdagingen. De deelnemende bedrijven werden vereerd met officiële ‘Club van 1000’-schildjes en het evenement eindigde met een levendige netwerkborrel, waarbij leden hun liefde voor Feyenoord met elkaar deelden en over de club spraken.

De bijeenkomst markeerde een hartelijke hereniging, aangezien de ‘Club van 1000’ in juli van start ging met hun allereerste ontmoeting. In de tussentijd heeft de club een indrukwekkende groei doorgemaakt, met een groeiend aantal bedrijven dat zich heeft aangesloten bij deze bijzondere tak van supportersvereniging De Feijenoorder.

Foto’s Club van 1000 ledenavond: Mandy Horstink

Het hoogtepunt van de avond was een meeslepende presentatie in de Boardroom van Stadion Feijenoord, waarbij het onderwerp ‘Sfeeracties’ centraal stond. Tijdens de presentatie werden de hoogtepunten van sfeeracties in het verleden opgehaald, en werd het volledige proces van het creëren van dergelijke spandoeken van begin tot eind belicht. Hierbij kwamen cruciale stappen aan bod, zoals ontwerpen, aanvragen, het naaien en spuiten van de doeken, logistiek, uitvoering, en zelfs het opruimen van de enorme doeken, alles geïllustreerd met schitterende foto’s.

Bovendien kregen enkele leden van het kernteam van het sfeerteam de kans om zich voor te stellen. Ze deelden verhalen over hun immense inzet, uren van arbeid, creativiteit en vooral hun onwrikbare doorzettingsvermogen, wat bijdroeg aan de magische sfeeracties rondom Feyenoord.

Na deze fascinerende presentatie was het moment daar om de ‘Club van 1000’-schildjes uit te reiken aan de leden. Bovendien kregen de leden hun eigen met de hand gemaakte spuitbussen, een uniek aandenken van het sfeerteam.

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel, waar de ondernemers de gelegenheid kregen om te borrelen en te netwerken, hun band met Feyenoord te versterken en ideeën uit te wisselen. Als kers op de taart werden er later op de avond zelfs twee gelukkige ondernemingen verrast met de verloting van twee kaarten voor de aankomende wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid. Een passende afsluiting van een onvergetelijke avond vol passie voor Feyenoord en de kunst van sfeeracties.

Ben jij net zo enthousiast als wij over de ‘Club van 1000’ en wil je deel uitmaken van dit bijzondere gezelschap? Aarzel dan niet langer en klik op de button om meer informatie te ontvangen of om je direct aan te melden.