Skip to content

Legioenzaal On Tour Winterstop-party

LEGIOENZAAL ON TOUR WINTERSTOP-PARTY 2024

Voor elke supporter is het een herkenbaar gevoel. Een Feyenoord-loos weekend is verschrikkelijk. Het is niet alleen het gemis van de mannen in het mooiste rood en wit, De Kuip, maar ook de samenkomst met je Feyenoord vrienden is dan geen vanzelfsprekendheid. Zeker in de donkere dagen van de winterstop lijken de Feyenoordloze dagen oneindig te duren.

Daarom organiseert de Vereniging op zaterdag 6 januari 2024 in samenwerking met Club van 1000-lid Feestcafé de Zoom in Renesse De Legioenzaal On Tour Winterstop-party! Het moment om samen met je kameraden het eerste feestje van 2024 te vieren. Dit allemaal onder de klanken van de beats die je van de Legioenzaal gewend bent.

Het belooft een fantastische avond te worden. De line-up bestaat uit: Panic, The Viper,  Element, DJ Thera, Ricos, Lost Rebels DJ Darr, DJ Icon, Corleone en Zuidstrijders.

Wij begrijpen dat je met je kameraden een gezellig drankje wil drinken, daarom zal er een busreis (bij genoeg animo) vanaf de Kuip met enkele stops worden georganiseerd (VOL=VOL). De bus zal aan het begin van het feest arriveren en gelijk na het feest zal de reis terug naar Rotterdam gemaakt worden.

Route Busreis Rotterdam

Vertrek De Kuip
via Hoogvliet
via Hellevoetsluis
via Goedereede

Ticketprijs

Een kaartje kost voor leden van De Feijenoorder maar € 19,08 (Leden) dit is inclusief een welkomstdrankje.

Ben je geen lid van de Feijenoorder, niet getreurd. Ook voor niet-leden is er een mogelijkheid om bij het feest aanwezig te zijn. Het goede nieuws is dan dat je na de aanschaf van het ticket gelijk lid bent van De Feijenoorder. Zodat je voortaan gelijk van al het ledenvoordeel profiteert.

 

Feestelijke groet,

De Feijenoorder

Partners Legioenzaal On Tour Winterstop-party: Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder, Feestcafé De Zoom, Sonnema en FRFC 1908.