Skip to content

Verhuizing Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder

Het kantoor van De Feijenoorder gaat op 8 december het Marathongebouw inruilen voor een nieuwe locatie aan de Stadionweg te Rotterdam.

Vanwege beperkte ruimte bij Feyenoord is er besloten dat Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder niet langer haar activiteiten zal ontplooien vanuit het Marathongebouw aan de Coen Moulijnweg. De vereniging heeft een nieuwe thuishaven gevonden in de nabijheid van De Kuip, namelijk een kantoorruimte in het ‘Zuidpoort’-kantoorgebouw aan de Stadionweg te Rotterdam. De nieuwe ruimte biedt ons meer kantoor- en opslagruimte. Dit geeft ons meer uitbreidingsmogelijkheden.

Gedurende de aanvangsperiode zal er intensief gewerkt worden aan het optimaliseren van alle facetten, met als doel om vanaf 1 januari 2024 volledig operationeel te zijn. Vanuit ons nieuwe kantoor zullen wij onverminderd onze inzet tonen voor het organiseren van prachtige evenementen en initiatieven ten behoeve van de club en haar trouwe supporters.

Ons nieuwe adres luidt als volgt:
Stadionweg 41
3077 AS Rotterdam.


Wij benadrukken dat onze contactgegevens, zowel telefonisch als per e-mail, onveranderd blijven.

De Feijenoorder streeft ernaar om in de toekomst opnieuw een plek te verwerven binnen de hekken van De Kuip. Bij een mogelijke uitbreiding of modernisering van De Kuip zullen de belangen van De Feijenoorder nauwlettend worden meegenomen in de plannen.