Skip to content

13e Herdenking Coen Moulijn

Op 4 januari 2023 herdenken we het clubicoon Coen Moulijn, ook wel bekend als ‘Mister Feyenoord’, die op 4 januari 2011 overleed. Dit jaar staan we voor de 13e keer stil bij het verlies van onze geliefde aanvaller.

De Kuip opent haar poorten voor een bezoek aan het standbeeld van Coen Moulijn

Samen met Feyenoord bieden wij supporters op donderdag 4 januari 2024 traditiegetrouw de mogelijkheid om bij De Kuip stil te staan bij het overlijden van Coen Moulijn.

Op donderdag 4 januari worden de toegangspoorten aan de Olympiazijde van het stadion tussen 16.00 uur en 20.00 uur geopend voor supporters die willen stilstaan bij het overlijden van onze legendarische linksbuiten.

Geen herdenkingsmoment

Net als voorgaande jaren zal er geen officieel herdenkingsmoment zijn. De club neemt elke vijf jaar, gerekend vanaf het tiende sterfjaar van Coen, de tijd om stil te staan bij zijn overlijden. Dit is in goed overleg afgestemd met Adrie Moulijn, de weduwe van Coen.

Foto: Yannick Verhoeven