Skip to content

Uitverkocht Varkenoord bij De Feijenoorder Bingo!

Op 12 januari 2024 was het weer zover. Een uitverkochte kantine op Varkenoord, vol met bingo-deelnemers.

In de weken voorafgaand aan de bingo meldden zich verschillende partners van de vereniging met het aanbod om prijzen beschikbaar te stellen voor deze inmiddels echte rood-witte traditie. Bestuurders en medewerkers van de vereniging verzamelden alle prijzen en bereidden de bingo tot in de puntjes voor.

Om 18.15 uur stroomden de eerste supporters binnen in de inmiddels compleet omgetoverde kantine van Sportclub Feyenoord. Op het podium waren de prijzen en het bingorad met de 75 gekleurde ballen te zien. De prijzen varieerden van vrijkaarten voor een rondvaart op de Spido tot Feijenoorder items, Sonnema-pakketten, dinerbonnen, Rotterdamse artikelen, een gesigneerd wedstrijdshirt en als hoofdprijs €400,- cash!

Wim van Merkensteijn, oud-voorzitter van de supportersvereniging, opende zoals in voorgaande jaren de bingo en legde de spelregels uit aan de nieuwkomers. En dan was het zover, ronde 1 werd afgetrapt. In elke ronde waren er 3 prijzen te winnen: de eerste voor één rij horizontaal, de tweede voor twee rijen horizontaal en de derde voor een volle bingokaart. Zo speelden we met elkaar 7 rondes tot aan ronde 8 waarin direct voor een volle kaart werd gespeeld, met als hoofdprijs €400,- cash!

Aan het einde van de avond werden de supporters en presentator Wim bedankt voor hun komst. Waar elke Feijenoorder bingo mega succesvol is, spande deze verkoopronde de kroon. In nog geen 30 seconden was de complete kantine van Varkenoord uitverkocht. De aanwezige supporters werden op de hoogte gebracht van de nieuwe bingo op 19 april 2024. Binnenkort zal de inschrijving op social media en onze website verschijnen, zodat iedereen zich weer kan inschrijven.