Skip to content

Giovanni van Bronckhorst geëerd in jaarlijkse Hand in Hand Special

Elk seizoen selecteert de redactie van Hand in Hand magazine een ware Feijenoorder die het verdient om in de schijnwerpers te staan vanwege zijn of haar bijdrage aan onze geliefde club. Er zijn al diverse uitgaves geweest van Cor van der Gijp, Wim Jansen, Gerard Meijer, József Kiprich, Paul Bosvelt en Peter Houtman. Dit jaar is het een eer om Giovanni van Bronckhorst toe te voegen aan dit prestigieuze gezelschap. De speciale editie zal begin mei bij al onze leden op de deurmat vallen!

Giovanni van Bronckhorst Special

Giovanni van Bronckhorst, een legende in hart en nieren, geboren en getogen in 010. Van onze jeugd naar de internationale top, maar altijd met een rood-wit hart. Als speler en later als coach, heeft hij ons naar grote hoogten geleid, met het kampioenschap in 2017 als kers op de taart. Met 106 interlands en een carrière om trots op te zijn, is Gio het toonbeeld van onze Feyenoord-mentaliteit: hard werken en nooit opgeven. Zijn erfenis zal altijd een bron van inspiratie zijn voor ons allemaal, een herinnering aan de onvergetelijke momenten die we samen hebben beleefd.

Je kunt een Special verwachten met bijzondere verhalen van oud-teamgenoten van Feyenoord, zijn trotse familie, en ook worden de avonturen in Glasgow en Barcelona niet vergeten.

We nodigen je uit om bij de presentatie aanwezig te zijn!

Hoewel we niet al onze leden kunnen uitnodigen voor deze speciale gelegenheid, willen we onze trouwe supporters wel de kans geven om erbij te zijn. Daarom zullen we voorafgaand aan de presentatie 6 leden selecteren die samen met een vriend deze bijzondere gebeurtenis kunnen bijwonen. Ben je nog geen lid? Klik dan hier!

Hoe ontvang je de Giovanni van Bronckhorst Special?

Het is heel eenvoudig. Als lid (ook 1908-lidmaatschap) van FSV De Feijenoorder ontvang je direct na de uitgave van de special gewijd aan Giovanni van Bronckhorst, het speciale nummer op jouw deurmat! Ben je nog geen lid van de vereniging? Je kunt dit seizoen al lid worden voor slechts €9,54.