Skip to content

Gratis busvervoer bij Feyenoord Vrouwen 1 wedstrijd tegen PSV Vrouwen

Steun de Feyenoord Vrouwen bij de uitwedstrijd tegen PSV op zondag 24 maart 2024! Speciaal voor deze wedstrijd faciliteren wij in samenwerking met Feyenoord gratis busvervoer.

Tijdens de interlandbreak bij de mannen staat het Nederlandse competitievoetbal in het teken van het Vrouwenvoetbal Weekend. De Feyenoord mannen spelen dit weekend geen wedstrijd en dus zijn de spotlights gericht op de wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Het doel? Gezamenlijk zoveel mogelijk supporters naar de stadions krijgen!

Op zondag 24 maart speelt Feyenoord Vrouwen 1 om 14.30 uur een uitwedstrijd ins het Philips Stadion tegen PSV. Speciaal voor de supporters van Feyenoord is er een Feyenoord-vak ingericht in het stadion. Sinds de start van de Feyenoord Vrouwen reizen er iedere wedstrijd trouw supporters mee om de meiden aan te moedigen. Zo staat het uitsupportersrecord dan ook nog steeds op naam van Feyenoord! Reden genoeg om te laten zien dat wij ook de trouwste aanhang hebben in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Feyenoord bied in samenwerking met De Feijenoorder meereizende supporters gratis busvervoer vanuit Rotterdam aan!

Koop vanaf 21 februari 12.00 jouw ticket via onderstaande button.