Skip to content

Foto’s en herinneringen aan Giovanni van Bronckhorst gezocht!

Bijna 200 wedstrijden als Feyenoord-speler, 5 prijzen als Feyenoord-trainer. En vele mooie wedstrijden en momenten. Dat is Giovanni van Bronckhorst in het kort. Veel supporters hebben vast mooie herinneringen aan ‘Gio’. Over zijn goals, wedstrijden als speler en trainer van Feyenoord. Of uit zijn tijd bij Barcelona of Glasgow Rangers.

Heb jij een mooie herinnering/anekdote gecombineerd met een foto van/met Giovanni van Bronckhorst? Of een foto waarop duidelijk is dat jij juist zijn grootste fan blijkt te zijn? Juist dát is waar de redactie van Hand in Hand naar op zoek is. Voor zijn eigen special!

𝗗𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗼𝗽𝗿𝗼𝗲𝗽:

Stuur jouw foto’s naar De Feijenoorder toe, mét jouw herinneringen aan Giovanni van Bronckhorst. Foto’s van hem alleen en/of samen met jou/anderen. Onze redactie is benieuwd.

Stuur de foto’s (graag wel in een hoge resolutie i.v.m. het afdrukken) naar [email protected]

Heb je alleen een afgedrukte foto met Giovanni van Bronckhorst maar niet digitaal? Stuur dan ook een e-mail naar [email protected] met een omschrijving van de foto. Indien we de foto kunnen gebruiken maken we een afspraak om de foto in te scannen.

Peter Kooij als Wedstrijdmascotte in De Kuip in 1997 samen met Giovanni van Bronckhorst