Skip to content

Partybus sc-Heerenveen – Feyenoord 17 maart 2024

Partybus sc-Heerenveen – Feyenoord. Op zondag 17 maart 2024 speelt Feyenoord om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen sc-Heerenveen. Uiteraard laten we weer een partybus rijden!

Reis jij mee met onze partybus richting sc-Heerenveen? De partybus vertrekt vanaf het Topsportcentrum en zal rijden naar het omwisselpunt De Lanen (A6). Bij het omwisselpunt stappen wij over op de reguliere buscombi om de reis naar het stadion te vervolgen. 

Vertrektijd
De verwachte vertrektijd van de partybus zal later gecommuniceerd worden naar meereizende supporters.

Ticket kopen
Alleen supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet Buscombi De Lanen komen in aanmerking voor de partybus. We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

Klik hieronder om een ticket te kopen voor de partybus. (Verkoop start donderdag 7 maart om 10.00 uur via de button onderaan deze pagina).

Kosten
De prijs voor leden van De Feijenoorder is €25,- (excl. administratiekosten á €0,50) en voor niet-leden is het €35,- (excl. administratiekosten á €0,50).

In de ticketshop reken je ook als lid de prijs voor niet-leden af. Als lid van De Feijenoorder ontvang je na de reis je ledenvoordeel terug op het rekeningnummer dat je hebt ingevuld in de ticketshop. Dit doen we zodat in geval van het niet door gaan van de jij alles in één keer kunt terug ontvangen.

Vergeet je rekeningnummer dus niet in te vullen als je lid bent, anders ontvang je geen ledenvoordeel terug!

Lid worden van De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Drankverkoop
In de partybus verkopen we water, frisdrank, bier en div. mixdranken. De prijzen variëren van €2,50- tot €4,-. Je dient dit contant te betalen. Het meenemen van eigen drinken is niet toegestaan.

Let op
De supportersbussen worden over het algemeen goed in de gaten gehouden door de autoriteiten. Geef de autoriteiten geen aanleiding om de bus staande te houden voor controle ofwel steek geen vuurwerk af en doe a.u.b. normaal bij de eventuele stops. Hou de bus en het omwisselpunt gezellig en netjes.

Als de bus vol is kan je je inschrijven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken in verband met dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mocht je dan al betaald hebben maar niet mee gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug. Mail voor de reservelijst je gegevens naar [email protected].

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet BUSCOMBI DE LANEN kunnen zich aanmelden voor de bus!
  • Indien er niet genoeg animo is voor de bus, ontvang je het betaalde bedrag terug. Dit hoor je uiterlijk een week van tevoren.