Skip to content

Hand in Hand: na afloop ontplofte mijn telefoon bijna van alle berichtjes

Na een periode van geduld en doorzettingsvermogen, maakte Milambo in september 2023 officieel deel uit van het eerste elftal van Feyenoord. Hij bewees zijn klasse met hoogtepunten zoals zijn basisplaats tegen FC Volendam en PSV, zijn eerste doelpunt tegen Vitesse, en zijn debuut in de Champions League, waar hij Antoine Griezmann verraste. Zijn geloof en steun van familie zijn essentieel voor hem. Met een contractverlenging tot 2027 is hij vastbesloten om een vaste basisspeler te worden en samen met zijn team successen te behalen bij Feyenoord. Lees zijn hele verhaal in de nieuwe editie van Magazine Hand in Hand.

Verder in het nieuwe Magazine Hand in Hand:

  • Interview met Pablo Sanches
  • Verenigingsnieuws
  • Henks Feyenoord-Historie
  • Jean-Paul Boëtius
  • Column Kein Geloel
  • In Jalaba naar De Kuip
  • Portret van Russo
  • Vrouwenvoetbal
  • Blik op Dordt
  • En nog veel meer…

De Hand in Hand valt binnen enkele dagen op de mat bij de leden (hoofdlidmaatschap) van de Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder of te koop in de winkel.