Skip to content

De Feijenoorder verzamel-/ruilbeurs

Feyenoordverzamelingen, ze zijn er in alle vormen en kleuren. Maar geen enkele verzameling is compleet. Reden genoeg om Feijenoorders de kans te geven verzamelingen tentoon te stellen, compleet te maken of om Feyenoord-items te ruilen.

 

Al maanden leeft dit idee in ons hoofd. Een beurs waarop Feijenoorders elkaar hun verzameling kunnen laten zien, spullen kunnen kopen en/of ruilen of gewoon lekker ouderwets langs de verschillende kraampjes lopen en rondkijken.

Feyenoord is een club met een geweldig mooie historie. Van een legendarische Europese campagne in 1970, naar een diep dal in het seizoen 2010-2011, naar het langverwachte kampioenschap in 2017. Zo veel prachtige momenten die zorgen voor unieke Feyenoord gerelateerde items. Gedragen shirts, servetten van het kampioensfeest, stropdassen van bestuurders, miniatuur prijzen, pinnen, stickers, Stadion Sport Nieuws edities, Hand in Hand magazines, niets is te gek om te verzamelen.

De Feijenoorder is voornemens om dit evenement weer in het leven te roepen. Supporters moeten met elkaar in contact kunnen komen om de passie te delen. Achter de schermen zijn wij bezig met de organisatie van dit evenement. Binnenkort zal afdeling Supporterszaken vanuit de club aansluiten om mee te denken over dit evenement.

Om alvast wat op de zaken vooruit te lopen, willen wij alvast polsen welke verschillende verzamelaars met verschillende verzamelingen het leuk zouden vinden om deel te nemen aan dit evenement. Klik hieronder op de button om jouw interesse als verzamelaar (standhouder) aan te geven*. 

*Let op, dit is uitsluitend een peiling, geen inschrijving tot het evenement