Skip to content

De Feijenoorder Bingo een doorslaand succes

Op 19 april werd opnieuw een legendarische bingo-avond georganiseerd op Varkenoord, waar Feyenoord-supporters van jong en oud samenkwamen voor een onvergetelijke ervaring: de Feijenoorder Bingo. Ditmaal waren de rollen omgedraaid met Carli Klijn en Jeffrey Tan als presentatoren, die de avond in goede banen leidden.

Net als bij eerdere edities van de bingo was ook deze keer de kantine van Sportclub Feyenoord tot de nok toe gevuld met enthousiaste deelnemers. In de aanloop naar het evenement hadden diverse partners van de vereniging gul prijzen ter beschikking gesteld, wat de spanning en verwachting voor de avond alleen maar deed toenemen.

De deuren van de kantine gingen om 18.15 uur open en al snel stroomden de supporters binnen. Op het podium prijkten de prijzen, variërend van vrijkaarten voor een rondvaart op de Spido tot aan een gesigneerd Feyenoordshirt, Sonnema-pakketten, dinerbonnen en andere Rotterdamse artikelen. Gedurende de avond werden er in totaal 7 rondes gespeeld, waarbij telkens prijzen vielen voor één rij horizontaal, twee rijen horizontaal en uiteindelijk een volle bingokaart. Maar de hoogtepunt van de avond was zonder twijfel ronde 8, waarbij direct gestreden werd om de hoofdprijs!

De Feijenoorder Bingo was een doorslaand succes, waarbij de kantine van Varkenoord binnen mum van tijd uitverkocht was. Maar niet getreurd, voor degenen die deze keer naast de prijzen grepen, ook volgend seizoen staat er een nieuwe bingo op de planning.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door: Danny de Groot | DdeG-Fotografie

 

Speciale dank gaat uit naar:

DdeG-Fotografie
Feestcafé De Zoom Renesse
FRFC1908
Walls and Skin
RDAM
Bram Ladage
Sonnema Berenburg
Spido Rotterdam
FRFC1908
Sportclub Feyenoord
King Of Orange
Rotzak
Maatwerk VVE Beheer
Power4ICT
Cafe Hide Away
Viskraam Akkers Spijkenisse