Skip to content

De Feijenoorder Karper viswedstrijd

Terug van weggeweest! De Feijenoorder Karper Koppelwedstrijd. Samen met jouw Feyenoord-viskameraad kan jij nu meedoen op De Rottermeren.

Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest, keert deze toffe wedstrijd terug! Op vrijdagavond 26 juli 18:00 start deze viswedstrijd op De Rottemeren in samenwerking met HSV Groot-Rotterdam. De wedstrijd zal duren tot zondagochtend 28 juli 10:00.

Er is plek voor 10 koppels. Wanneer je je als koppel inschrijft voor deze wedstrijd ontvang je onder andere een aaspakket van Rotterdam Visaas, een end-tackle pakket van Ashima en een gers paar sokken van Mr. Coot Carpclothing. Daarnaast neemt de vereniging op zaterdagavond het avondeten voor alle deelnemers voor haar rekening! Ook wordt er voor alle deelnemers een uniek vaantje gemaakt, speciaal voor deze viswedstrijd.

Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen voor de top 3, en voor het koppel met de grootste/zwaarste vis. Ook zullen er voor de koppels die buiten de prijzen vallen nog leuke prijzen zijn middels een loterij.

De inschrijfkosten bedragen € 80,- per koppel*

*Indien je geen lid bent van HSV Groot-Rotterdam komt er per persoon €10,- bij om de vergunning te bekostigen. Dit bedrag zal achteraf apart gefactureerd worden.

*Indien je nog geen lid bent van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder kun je dit tot uiterlijk een week na je inschrijving alsnog worden (á € 19,08 per persoon). Indien dit niet binnen de gestelde termijn is gebeurd kan de inschrijving eventueel komen te vervallen en opnieuw beschikbaar gesteld worden voor een ander koppel.

Inschrijven voor de wedstrijd

Schrijf je samen met jouw kameraad in voor deze nieuwe editie