Skip to content

De Feijenoorder verzamel-/ruilbeurs

De club van historie, de club van rood en wit, de club waar wij zo trots op zijn. Feyenoord kent een prachtige geschiedenis en dat laten wij samen met fanatieke verzamelaars graag zien. 

Verzamel-/ruilbeurs

Op zaterdag 29 juni organiseert Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder een verzamel-/ruilbeurs in De Kuip waarop verzamelaars hun verzameling tentoon kunnen stellen. Naast het tentoonstellen is het bij sommige verzamelaars ook mogelijk om items te ruilen, kopen of verkopen.  

Op de beurs zullen items voorbij komen als: oude wedstrijdkaarten, wedstrijdshirts, programmaboekjes, oude Hand in Hand magazines, Feyenoord pinnen, stickers, mini dresses, boeken, glazen, spelden, mokken, vaantjes, wedstrijdkaarten en nog veel meer.

Het is nu mogelijk om je zowel als bezoeker of standhouder aan te melden voor deze beurs. Het aanmelden gaat als volgt:

Aanmelden als standhouder

Als standhouder is het mogelijk om via deze button jouw aanmelding te doen. Bij deze aanmelding willen wij een aantal dingen weten om het aanbod op de beurs te inventariseren en de indeling van de standhouders zo veelzijdig mogelijk te maken.

Aanmelden als bezoeker

Als bezoeker hoef jij alleen maar via deze button aan te geven dat jij de beurs wilt komen bezoeken. De beurs is volledig gratis en toegankelijk voor alle supporters.