Skip to content

Vrijwilligersborrel 2024

Op vrijdag 24 mei was het weer zo ver. De Vrijwilligersborrel van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder. Ditmaal in Hollywoord Event Center.

Tekst door: Martijn Copier

Het voetbalseizoen is nu echt ten einde. Een seizoen waarin niet alleen op het veld successen werden gevierd, maar ook achter de schermen hebben honderden Feijenoorders bijgedragen aan een geweldig mooi jaar.

Denk daarbij aan de mensen die uren, weken, dagen en nachten in touw zijn geweest om de sfeeracties op de tribunes mogelijk te maken. De beelden zijn de hele wereld over gegaan en Feyenoord én het legioen staan weer op de kaart.

De redactie van de Hand in Hand heeft er wederom voor gezorgd dat er maandelijks een fantastisch magazine op de mat plofte met als klap op de vuurpijl de Giovanni van Bronckhorst Special.

Op wedstrijddagen worden duizenden mensen voorzien van een gratis Stadion Sport Nieuws. Er zijn evenementen geweest zoals de Feyenoord Bingo en Professor Feyenoord, waarbij mooie prijzen te winnen waren.

Wat te denken van de FSV supportersreizen bij Europese “awaydays”, maar ook de partybusreizen bij diverse competitiewedstrijden.

De Feyenoord Supportersraad (FSR) die zich inzet voor medesupporters door thema’s met betrekking tot veiligheid, merchandising, horeca, ticketing en mobiliteit te bespreken met de verantwoordelijken binnen de club.

Sinds afgelopen jaar is er gestart met de Club van duizend. De businessclub van De Feijenoorder. De aanmeldingen stromen binnen en er zijn inmiddels al 4 evenementen geweest waarbij er businesspartners in het zonnetje zijn gezet en er ook ruimte was om met elkaar te netwerken.

Waarschijnlijk heb jij een achtergrond op jouw telefoon van Feyenoord of De Kuip. Grote kans dat deze foto gemaakt is door een van onze fotografen die in weer en wind bij al de evenementen aanwezig zijn om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Kortom, al deze mensen maken dat deze vereniging aanvoelt als een rood-witte familie. Als dank voor alle tomeloze inzet waren op vrijdag 24 mei jl. de vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellige feestavond als afsluiting van dit succesvolle seizoen.

In Hollywood Event Center sprak voorzitter Kees Lau zijn dankwoord uit namens de Supportersvereniging waarna het feest kon beginnen. De DJ zorgde voor een afwisseling van Feyenoordmuziek en Rotterdamse herrie. Er was gelegenheid om op de foto te gaan met de gewonnen KNVB beker. En de drank vloeide in overvloed.

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder wil nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan onze mooie vereniging.

Jullie zijn wat onze club zo mooi maakt! Nu is het tijd om te ontspannen.

Geniet van de zomervakantie Feijenoorders!