Skip to content

Club van 1000 – Netwerken bij Very Italian Pizza

19 juli 2023 gaat de geschiedenisboeken van de Supportersvereniging in als de oprichting van haar eigen businessclub: De Club van 1000.

Een businessclub met rood-witte ondernemers die de supportersvereniging een warm hart toe dragen en onder de vlag van De Feijenoorder met elkaar kunnen netwerken.

Gedurende het gehele jaar hebben de businessclubleden kunnen genieten van evenementen bij mede Club van 1000 leden. De Koninklijke Spido, Sportclub Feyenoord en afgelopen donderdag 16 mei ook de ledenavond bij Very Italian Pizza.

Video gemaakt door RDAM®

Vanaf 19.08 uur verzamelde leden zich in het Italiaanse restaurant. Frans Reichardt opende de avond samen met voorzitter Kees Lau en bedrijfsleider van Very Italian Pizza: Stefano Leva. Tijdens deze presentatie werd het nut en de laagdrempeligheid van netwerken in een rood-witte ondernemersomgeving uitgelegd.

Om 19.45 uur startte het speeddate programma waarin ondernemers 10 rondes achter elkaar 5 minuten met elkaar in gesprek gingen. Na iedere ronde diende zij als koppel een Professor Feyenoord Quizvraag te beantwoorden, welke aan het einde van de avond zorgde voor een nummer 1, 2 en 3.

1e plaats: Bas van der Linden | BL Tyre Trading
2e plaats: Noel Bruin | Ship Spares Logistics
3e plaats: Kees Lau | Voorzitter Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder

De avond was opnieuw een leerzame, vruchtbare en vooral sfeervolle Feyenoord avond waarin een hoop leden elkaar nog beter hebben kunnen leren kennen.

Inmiddels telt de Club van 1000 53 leden. Bent u ook geïnteresseerd in deze rood-witte ondernemersgroep? Neem dan contact op met ons via [email protected]. Wij maken graag eens kennis bij ons op kantoor.

Foto’s Mandy Horstink