Skip to content

De Feijenoorder Verzamel-/Ruilbeurs: Een dag vol passie en nostalgie

Afgelopen zaterdag 29 juni was het eindelijk weer zover! De Feijenoorder Verzamel-/Ruilbeurs keerde na een tijd van afwezigheid triomfantelijk terug. Het evenement bleek een groot succes, waarbij supporters hun passie voor Feyenoord met elkaar deelden en hun verzamelingen trots lieten zien, ruilden of verkochten.

Vele supporters genoten van een breed scala aan Feyenoord-items. De beurs bood een indrukwekkende verzameling van glazen, postzegels, speldjes, vanen, boeken, shirts en sjaals. Voor velen was dit de perfecte gelegenheid om die ene ontbrekende schakel in hun verzameling te vinden.

Naast de indrukwekkende collecties van de deelnemers, stelde Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder zelf ook unieke Feyenoord-items tentoon. Bezoekers konden onder andere het XXL-Boek ‘Feyenoord de Grootste’, een oude stadionlamp, het archief van Piet Bouts en krantenknipsels uit de jaren ’70 bewonderen. Daarnaast was er veel merchandise te koop van zowel De Feijenoorder als FRFC1908, waardoor er voor elke fan iets bijzonders te vinden was.

De aanwezigheid van OPEN Rotterdam zorgde voor extra glans aan de dag. Zij maakten een prachtig verslag van ons evenement, dat hier te bekijken is.

Al met al was de terugkeer van De Feijenoorder Verzamel-/Ruilbeurs een dag vol nostalgie, ontdekkingen en gedeelde passie voor Feyenoord. We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen dat nog meer supporters en verzamelaars op de beurs af komen.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was en dit evenement tot een succes heeft gemaakt! Tot de volgende keer!