Skip to content

De Feijenoorder op de Open Dag 21 juli 2024

Het Feyenoord Festival 2024, in de volksmond ook wel “de Open Dag”, was weer een enorm succes.

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder was ook dit jaar weer aanwezig op de Open Dag van Feyenoord. Op 21 juli 2024 nodigde Feyenoord samen met ons alle supporters uit voor een dag vol activiteiten in en rondom het stadion. Een dag waarbij supporters hun favoriete spelers en speelsters kunnen ontmoeten, handtekeningen kunnen verzamelen en deelnemen aan diverse Feyenoaord-activiteiten.

Op de gele zijde zorgden ruim 55 vrijwilligers van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder voor verschillende activiteiten. Van spandoekjes spuiten met kinderen, een informatietent, merchandising verkoop, kleurplaten maken in De Legioenzaal, een echte Sfeerteam-tent tot het live graffitispuiten van onze sfeercontainer.

Naast het drukbezochte buitenprogramma organiseerde Feyenoord een prachtig binnenprogramma met artiesten, speelsters van Feyenoord Vrouwen 1, winacties en uiteindelijk de presentatie van Feyenoord 1 met als hoofdact de welbekende Feyenoord-helikopter!

Uit de helikopter stappen jaarlijks de nieuwe aanwinsten voor de club. Dit jaar stapten Chris-Kévin Nadje, Anis Hadj Mousa, Jeyland Mitchell, Gijs Smal en de nieuwe trainer Brian Priske uit de helikopter.

Waar het seizoen met een aantal oefenwedstrijden al van start is gegaan, voelt de Open Dag voor veel supporters toch als het ‘echte begin’. Op naar een mooi seizoen, kameraden!

Foto’s door: Danny de Groot 

Push notificaties ontvangen? Ja Nee