Skip to content

Eénjarig jubileum Club van 1000

Op 19 juli 2023 richtten wij onze eigen rood-witte businessclub op. Nu, een jaar later, vieren wij het éénjarig bestaan bij Hollywood Event Center.

Op 19 juli 2023 was het na één jaar brainstormen dan eindelijk zo ver: de oprichting van onze eigen rood-witte businessclub, de Club van 1000. Een businessclub speciaal ingericht voor supporters met een eigen onderneming of werkend in een echte Feyenoord-werksfeer.

Vanaf de aftrap konden wij al rekenen op steun van 18 enthousiaste ondernemers. Inmiddels telt de Club van 1000 al 56 leden! Samen met hen vierden wij afgelopen vrijdag 19 juli 2024 het éénjarig jubileum bij reeds aangesloten lid Hollywood Event Center.

Na een korte opening om 19.08 uur van Carli Klijn ontvingen leden een gepersonaliseerde champagnekist met daarin een heerlijke fles. Uiteraard was er de rest van de avond gelegenheid om met elkaar te proosten, elkaar beter te leren kennen en te praten over wat ons het meest verbindt: Feyenoord Rotterdam.

Via deze weg willen wij nogmaals al onze businessclubleden bedanken voor hun vertrouwen in de vereniging. Wij hopen lang op jullie steun te mogen rekenen. 

Interesse in deze rood-witte businessclub? 

Uiteraard hebben wij de ambitie om onze businessclub te versterken met echte Feijenoorders. Lijkt het u leuk om eens deel te nemen aan onze businessclub-evenementen, of wilt u uw netwerk verbreden? Klik dan op onderstaande button om met ons in contact te komen. Hopelijk zien wij u snel.

Foto’s door: Jilke Hellinga

Push notificaties ontvangen? Ja Nee