Skip to content

Reactie n.a.v. uitspraak Feyenoord – Ajax op 1 september 2024

Namens supportersvereniging De Feijenoorder willen wij onze grote onvrede uitspreken over het aflassen van de wedstrijd Feyenoord – Ajax, die gepland stond op zondag 1 september 2024. Dit besluit is genomen naar aanleiding van een aangekondigde politiestaking.

Namens supportersvereniging De Feijenoorder willen wij onze onvrede uitspreken over het aflassen van de wedstrijd Feyenoord – Ajax, die gepland stond op zondag 1 september 2024. Dit besluit is genomen naar aanleiding van een aangekondigde politiestaking.

Wij begrijpen dat veiligheid voorop staat en dat de politie een belangrijke rol speelt in het handhaven van de orde tijdens een wedstrijd van deze omvang. Echter, wij betreuren het ten zeerste dat onze club en haar supporters wederom de dupe worden van omstandigheden buiten ons bereik. Dit is een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, waar duizenden supporters al maanden naar uitkijken. Voor velen van ons is deze Klassieker niet alleen een sportieve aangelegenheid, maar een belangrijk moment van saamhorigheid, rivaliteit en trots voor onze club.

Wij willen benadrukken dat dit bericht niet bedoeld is als kritiek op de politie, die net als ieder recht hebben op goede arbeidsomstandigheden en waardering voor hun werk. Wij hopen dat de betrokken partijen zo snel mogelijk met elkaar in gesprek te gaan en tot een oplossing komen, zodat verdere verstoringen in de voetbalkalender voorkomen kunnen worden.

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder

Push notificaties ontvangen? Ja Nee