Skip to content

De Feijenoorder organiseert supportersreizen voor de Europese uitwedstrijden

Dit jaar staat de Champions League in een vernieuwde opzet op het programma, wat betekent dat Feyenoord maar liefst vier uitwedstrijden speelt. Als Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder zijn wij er weer helemaal klaar voor om fantastische supportersreizen te organiseren voor al deze wedstrijden.

Vanavond, donderdag 29 augustus, vindt de loting plaats, en wij zijn volop bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat onze leden de beste reiservaring krijgen. Net als voorgaande jaren onderzoeken we uitgebreid de mogelijkheden voor zowel bus-, vlieg- als treinreizen, zodat we voor iedere bestemming de ideale reisoptie kunnen aanbieden. Bovendien ontvangen leden van De Feijenoorder korting wanneer ze met ons meereizen, wat deze reizen extra aantrekkelijk maakt.

Busreizen

Onze busreizen zijn al jarenlang een populaire keuze onder supporters. Ondanks de soms lange afstanden, zoals naar Madrid en Glasgow, hebben we altijd gezorgd voor veilige en comfortabele busreizen. Ook dit jaar staan er weer mooie bestemmingen op de kaart, waarbij we supporters de mogelijkheid bieden om met de bus naar de uitwedstrijden te reizen.

Vliegreizen

Vliegen biedt uiteraard veel comfort en snelheid, waardoor supporters meer tijd op de bestemming kunnen doorbrengen. Ondanks de uitdagingen met vliegsloten, blijven we ook dit jaar de mogelijkheden voor vliegreizen verkennen. Voor veel bestemmingen zijn de voornemens om vliegtuigreizen te organiseren, zodat onze supporters snel en gemakkelijk op hun bestemming aankomen.

Treinreizen

Voor enkele mogelijke bestemmingen is ook de trein een uitstekende optie. Wij onderzoeken momenteel de haalbaarheid van deze reizen, zodat we een breed scala aan vervoersopties kunnen aanbieden.


Met de loting voor de deur, zijn we er zeker van dat dit een prachtig Europees seizoen gaat worden voor Feyenoord. We kijken ernaar uit om samen met jullie onvergetelijke reiservaringen te beleven!

Push notificaties ontvangen? Ja Nee