Skip to content

De eerste Hand in Hand editie van dit seizoen!

Hand in Hand editie 1 2024-2025

De eerste editie van het magazine Hand in Hand van dit seizoen biedt een gevarieerde en boeiende inhoud voor elke Feyenoord-supporter. Het magazine begint sterk met een diepgaand interview met Ramiz Zerrouki, waarin de middenvelder zijn ervaringen en verwachtingen bij Feyenoord deelt. Vervolgens neemt fotograaf van De Feijenoorder Danny de Groot ons mee achter de schermen om een uniek inzicht te geven in de innerlijke werking van vereniging en het fotograferen van de sfeeracties.

In het onderdeel “Portret” wordt op ontroerende wijze stilgestaan bij “De laatste keer”, een thema dat ongetwijfeld bij vele lezers emoties zal oproepen. De rijke historie van Feyenoord wordt in de rubriek “Het groen en wit van Feyenoord” belicht, een must-read voor iedere liefhebber van de club. Verder lezen we over het nieuwe leven van oud-speler Kaj Ramsteijn, die zijn weg heeft gevonden na zijn tijd bij Feyenoord.

Voor de boekenliefhebbers is er in “Zomers leesgenot” een selectie gemaakt van ideale lectuur voor de warme maanden, terwijl de avontuurlijke lezers op pad kunnen met de “Feyenoord-tram”. In de rubriek “Exotica” leren we over de bijzondere tweeling Gunnlaugsson, die hun stempel drukte op het veld.

Naast deze hoofdartikelen bevat het magazine ook vele andere rubrieken zoals “Vrouwenvoetbal”, “Rood-witte bril”, en de altijd populaire “Kein Geloel”. De lezers kunnen ook genieten van een poster, het verhaal van de “12e Man”, en nostalgische herinneringen in “Henks Feyenoord-historie”. Het magazine sluit af met een gedicht, een cartoon, en het “Uit stand”-overzicht.

Kortom, deze editie van Hand in Hand is wederom een prachtig samengestelde uitgave die de liefde voor Feyenoord op elke pagina ademt.

Alle leden met een hoofdlidmaatschap ontvangen deze week het magazine. Ook te koop bij de bekende boekhandels. 

Push notificaties ontvangen? Ja Nee