Skip to content

Kijk de wedstrijd Girona – Feyenoord samen met kameraden op Varkenoord!

Kijk de wedstrijd Girona – Feyenoord samen met kameraden op Varkenoord!

Door het enorm kleine uitvak in Girona zullen een hoop supporters niet afreizen naar de Spaanse stad. Reden genoeg voor ons om voor de thuisblijvers wat leuks aan te bieden!

In samenwerking met Sportclub Feyenoord en FRFC1908 zorgen wij dat jij samen met jouw kameraden de wedstrijd kunt zien op een groot scherm in de kantine van Varkenoord!

Kaartverkoop
Jij kunt één gratis kaart claimen via de button onderaan deze pagina. Kaarten staan niet op naam, maar worden wel aan de deur gecontroleerd.

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, OP=OP! Wil jij ook graag op Varkenoord kijken, maar is het uitverkocht? Mail jouw naam en het aantal gewenste kaarten dan naar [email protected] zodat wij jou op de reservelijst kunnen plaatsen.

Event
Vanaf 17.45 uur opent Varkenoord de deuren van de kantine om ons te ontvangen. Bij binnenkomst wordt jouw kaart gecontroleerd. Ook zullen we kijken of jij lid van de supportersvereniging bent. Als jij lid bent, mag je namelijk gratis draaien aan ons prijzenrad waarmee jij kans maakt op gratis drankjes, een hapje of Feijenoorder goodies. In de kantine zullen meerdere schermen en een grote beamer staan waarop de wedstrijd uitgezonden wordt.

Drank- en eten
Uiteraard is zowel de bar als de keuken geopend voor een hapje en een drankje. De prijzen zijn de standaardprijzen die in de Sportclub kantine gelden. Betaling bij voorkeur per pin of Sportclub kaart.

RESERVELIJST
Mail jouw naam en het aantal gewenste kaarten dan naar [email protected] zodat wij jou op de reservelijst kunnen plaatsen.

Push notificaties ontvangen? Ja Nee