Skip to content

De Feijenoorder/HSV Groot Rotterdam Karper Koppelwedstrijd

Spandoek viswedstrijd

Na het succes van de vorige viswedstrijd in juli, staat er weer een nieuwe editie van de Karper Koppelwedstrijd van HSV Groot Rotterdam en Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder op de planning. Samen met je vismaat of andere trouwe Feyenoord-supporter, kun je deelnemen aan deze spannende wedstrijd op De Rottemeren.

De stekloting is op donderdagavond 10 oktober om 19:08 bij Dock of The Bay. De wedstrijd begint op vrijdag 11 oktober om 18:00 uur en duurt tot zondagochtend 13 oktober, 10:00 uur.

Er is plek voor maximaal 15 koppels. Schrijf je snel in als koppel en ontvang bij deelname onder andere een aaspakket van Rotterdam Visaas, een end-tackle pakket van Hengelsporttreffers en een goodie van De Feijenoorder. Op de openingsavond wordt het avondeten verzorgd voor alle deelnemers, en daarnaast ontvangt iedere deelnemer een speciaal ontworpen vaantje als aandenken aan deze unieke viswedstrijd.

Voor de beste koppels zijn er mooie prijzen te winnen van onder andere Voltacase, LCA-tackle, Pole-Position en Mr. Coot. De top 3 gaat met fantastische prijzen naar huis en ook het koppel dat de zwaarste vis vangt, krijgt een prijs. Zelfs als je niet tot de winnaars behoort, zijn er leuke prijzen beschikbaar via een loterij.

De inschrijfkosten bedragen € 100,- per koppel.

Inschrijven voor de wedstrijd

Schrijf je samen met jouw kameraad in voor deze editie. Aanmelden start op donderdag 12 september 20.30 uur. Er verschijnt dan hier een button om je aan te melden.
Push notificaties ontvangen? Ja Nee