Skip to content

Supportersreis SL Benfica – Feyenoord

De Feijenoorder is blij te vermelden dat er op 23 oktober één vliegtuig voor supporters beschikbaar zal zijn vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Na het niet door kunnen laten gaan van de georganiseerde supportersreis richting Girona, zal de vereniging met één vliegtuig afreizen naar Lissabon.

Voorlopige reisplanning (onder voorbehoud)

Aantal plaatsen in het vliegtuig: 186

RTM – LIS
Vertrekdatum: 23 oktober 2024
Vertrektijd heenreis: 08.00 uur (lokale tijd) 
Vliegtijd heenreis: 3 uur
Aankomsttijd heenreis: 10.00 uur (lokale tijd)

LIS-RTM
Vertrekdatum terugreis: 24 oktober 2024
Vertrektijd terugreis: 11.00 uur (lokale tijd)
Vliegtijd terugreis: 2 uur
Aankomsttijd terugreis: 14.00 uur (lokale tijd)

Prijs, vertrek en draaiboek
De vlucht zal aangeboden worden vanaf Rotterdam The Hage Airport. We vertrekken onder voorbehoud op de wedstrijddag om 08.00 uur. Vanaf het vliegveld brengen bussen ons naar (onder voorbehoud) het centrum van Lissabon. De dag na de wedstrijd zal de bus ons weer ophalen in het centrum van Lissabon om ons naar het vliegveld te brengen. De verwachte vertrektijd (onder voorbehoud) is 10.00 uur.

Binnen deze reis ontvangen supporters hun vliegticket, wedstrijdkaart en een speciale Feijenoorder wedstrijdsjaal.

Overnachtingsmogelijkheid bij Away Days 
Omdat de supportersvlucht de dag na de wedstrijd pas terug zal gaan, dien jij als supporter zelf een overnachting te regelen. Wij raden aan dit bij een Kameraad te proberen die al in Lissabon een hotel heeft, of met andere meereizende supporters. Businessclub partner van de supportersvereniging: Away Days heeft ons laten weten ook te kunnen ondersteunen in de zoektocht naar een betaalbare overnachtingsplek. Klik hier om met hen in contact te komen.

De prijzen voor de vlucht zijn als volgt:

NIET-ledenprijs: €600,- euro
Ledenprijs: €550,- euro

Let op: deze prijzen zijn de prijzen excl. Wedstrijdkaart. In de ticketshop zal de totaalprijs te zien zijn.

Wie vandaag nog lid wordt profiteert van de ledenkorting op de reis! Lid worden kan via deze link!

Verkoop vliegticket

De verkoop zal via de officiële Ticketshop van Feyenoord gaan. In de ticketshop is het mogelijk om jouw reis te kopen inclusief wedstrijdkaart. In de ticketshop betaal je de niet-ledenprijs. Leden ontvangen binnen 14 dagen na hun reis de ledenkorting terug op hun rekening*. Er zullen 186 plekken beschikbaar zijn. Indien tickets niet meer te koop zijn, dan zit het toestel vol en kunnen we je helaas geen vliegreis bieden.

* Het terugstorten van de ledenkorting is alleen mogelijk indien jij als meereizend lid jouw IBAN-gegevens naar ons hebt gecommuniceerd. Wij sturen voorafgaand aan de reis een mail waarin jij jouw gevraagde gegevens kunt aanleveren.

Push notificaties ontvangen? Ja Nee