Skip to content

Nieuwe helden en oude bekenden: De kracht van Feyenoord in de tweede editie van Hand in Hand

Deze tweede editie van het Feyenoord-magazine Hand in Hand biedt een rijk scala aan artikelen, interviews en achtergrondverhalen, speciaal samengesteld voor de toegewijde Feyenoord-supporter. Met een sterke focus op de passie en verhalen die deze club zo uniek maken, is dit blad een must-read voor iedere liefhebber.

De coverstory draait om linksback Gijs Smal, die klaar is om te schitteren in het rood-wit van Feyenoord. Hij deelt zijn reis van FC Twente naar De Kuip en vertelt over zijn ambities en persoonlijke groei, zowel op als naast het veld. Voor de echte supporters is dit een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen en toewijding.

In een ander artikel komt Justin Bijlow uitgebreid aan bod. Dit portret schetst de Rotterdamse goalie als de “hoeder van de stad”, een speler die de ziel van Feyenoord belichaamt. Het artikel verkent zijn carrière en laat zien waarom hij zo geliefd is bij Het Legioen.

De rubriek “Reisgids” neemt je mee op awaydays, met deze keer de spotlight op de uitwedstrijd tegen Benfica in de Champions League. Hier krijg je alle ins en outs over de stad, het stadion en tips voor een onvergetelijke trip.

Daarnaast vind je een emotioneel afscheid van Lutsharel Geertruida, die na jarenlange inzet de club verlaat, evenals een diepgaande terugblik op zijn carrière. Voor de literatuurliefhebbers is er een boekenrubriek waarin iconische Feyenoord-momenten centraal staan.

Verder in deze editie:

  • Interview met het sfeerteam en de vele vrijwilligers die elke wedstrijd in De Kuip speciaal maken.
  • Een reisverslag van de Club van 1000 met nieuwe digitale mogelijkheden voor businessclubleden.
  • Een muzikale terugblik op de legendarische Willie Batenburg, een unieke artiest in de Feyenoord-cultuur.
  • En uiteraard de nodige aandacht voor het vrouwenvoetbal, dat steeds prominenter wordt binnen de club.

En nog veel meer!

Deze week valt het magazine bij de leden op de mat en is het te koop in de welbekende boekhandels. Mis het niet!

Editie 2 van Hand in Hand is ook hier te koop in onze webshop.

Push notificaties ontvangen? Ja Nee