Skip to content

Supportersreis Manchester City – Feyenoord

Feyenoord en Manchester City hebben tot nu toe slechts twee keer tegen elkaar gespeeld, en beide keren was dat in de groepsfase van de UEFA Champions League in het seizoen 2017-2018.
Op 26 november 2024 neemt Feyenoord het opnieuw op tegen Manchester City in een spannende uitwedstrijd! Supportersvereniging De Feijenoorder organiseert een busreis zodat je de wedstrijd live kunt bijwonen en de sfeer in Manchester kunt beleven.

Reismogelijkheid: Busreis

Op 25 november vertrekken er twee comfortabele bussen vanaf Stadion Feijenoord richting Manchester. De reis vindt ’s nachts plaats, zodat je op de wedstrijddag vroeg in Manchester arriveert. Na de wedstrijd brengen de bussen je direct vanaf het uitvak terug naar Rotterdam, waar we op 27 november in de middag weer aankomen.

Bij de busreis ontvang je een wedstrijdkaart en een speciale Feijenoorder-sjaal, die jou herinnert aan deze onvergetelijke ervaring.

Kosten per persoon:
– Ledenprijs: €200,-
– Niet-ledenprijs: €235,-

Let op: Bovenstaande prijzen zijn exclusief de kosten voor de wedstrijdkaart. In de ticketshop staat de prijs voor de busreis inclusief wedstrijdkaart.

Word vandaag nog lid van De Feijenoorder en profiteer direct van de ledenkorting. Lid worden kan eenvoudig via deze link.

Reis en ticket boeken

De busreis is te boeken via de officiële Ticketshop van Feyenoord. Hier kun je de reis inclusief wedstrijdkaart aanschaffen. Bij aankoop wordt de niet-ledenprijs in rekening gebracht; leden krijgen hun korting binnen 14 dagen na afloop van de reis teruggestort op hun rekening*.

Beschikbaarheid en voorwaarden

Er zijn 128 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Als de bus volgeboekt is, kunnen we helaas geen extra plaatsen aanbieden.

Wacht niet langer en reis samen met andere Feyenoord-supporters naar Manchester om het team live aan te moedigen!

* De terugbetaling van de ledenkorting vindt alleen plaats als jij jouw IBAN-gegevens bij ons hebt aangeleverd. Voorafgaand aan de reis ontvang je van ons een e-mail met de mogelijkheid om deze gegevens aan te leveren.

Push notificaties ontvangen? Ja Nee