Skip to content

Ben Wijnstekers in de spotlight: De Hand in Hand Special van dit seizoen!

Elk seizoen selecteert de redactie van Hand in Hand magazine een ware Feijenoorder die het verdient om in de schijnwerpers te staan vanwege zijn of haar bijdrage aan onze geliefde club. Na eerdere uitgaven over Henk Schouten, Cor van der Gijp, Wim Jansen, Gerard Meijer, József Kiprich, Paul Bosvelt, Peter Houtman en vorig jaar Giovanni van Bronckhorst, is het dit jaar de eer aan Ben Wijnstekers.

Ben Wijnstekers Special

Ben Wijnstekers, ook wel bekend als “Mister Feyenoord”, is een van de iconen van de club. Met meer dan 400 wedstrijden in het rood-wit en als aanvoerder van het succesvolle team dat in 1984 de dubbel won, heeft hij een onuitwisbare stempel op de club gedrukt. Tegenwoordig is hij nog steeds betrokken bij Feyenoord als trainer bij de Feyenoord Soccer Schools en als trotse ambassadeur van de club.

In deze speciale editie kun je prachtige verhalen verwachten van oud-teamgenoten, supporters, en familieleden. Er zullen herinneringen worden gedeeld over zijn tijd als speler, zijn leiderschap als aanvoerder en zijn huidige rol bij de club. Een uniek kijkje in de carrière van Ben Wijnstekers.

Hoe ontvang je de Ben Wijnstekers Special?

Als lid van De Feijenoorder (inclusief 1908-lidmaatschap) ontvang je automatisch de Ben Wijnstekers Special. Het speciale nummer wordt direct na uitgave op jouw deurmat bezorgd. Nog geen lid? Meld je dan snel hier aan en mis deze unieke uitgave niet! 

Foto’s en herinneringen aan Ben Wijnstekers gezocht!

Heb jij een mooie herinnering/anekdote gecombineerd met een foto van/met Ben Wijnstekers? Of een foto waarop duidelijk is dat jij juist zijn grootste fan blijkt te zijn. Juist dát is waar de redactie van Hand in Hand naar op zoek is. Voor zijn eigen special!

𝗗𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗼𝗽𝗿𝗼𝗲𝗽:

Stuur jouw foto’s naar De Feijenoorder toe, mét jouw herinneringen aan Ben Wijnstekers. Foto’s van hem alleen en/of samen met jou/anderen. Onze redactie is benieuwd.

Stuur de foto’s (graag wel in een hoge resolutie i.v.m. het afdrukken) naar [email protected]

Heb je alleen een afgedrukte foto met Ben Wijnstekers maar niet digitaal? Stuur dan ook een e-mail naar [email protected] met een omschrijving van de foto. Indien we de foto kunnen gebruiken maken we een afspraak om de foto in te scannen.

Laten we samen deze Feyenoord-legende eren met onvergetelijke verhalen en bijzondere beelden!

Push notificaties ontvangen? Ja Nee