Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ngggec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sluit je aan bij de officiële supportersvereniging

Onlangs ben jij te oud geworden voor het Kameraadjes lidmaatschap. Je was wellicht het lidmaatschap al een tijdje ontgroeit en het wordt tijd voor de volgende stap: een lidmaatschap bij de officiële supportersvereniging van Feyenoord.

Zit jij ook weleens in het stadion of thuis voor de televisie en kijk je je ogen uit bij het zien van de gigantische sfeeracties bij wedstrijden van Feyenoord? Jij kan hier nu onderdeel van worden. Jij kunt je steentje bijdrage bij deze toffe acties, door direct lid te worden van de Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder. In de supportersmond ook wel ‘De Feijenoorder’ of ‘de vereniging’ genoemd.

Wij financieren namelijk niet alleen deze acties, maar ze worden zelfs door ons bedacht, gemaakt en uitgevoerd. Met jouw lidmaatschap draag je financieel dus bij aan de acties en zorg je ervoor dat de mannen en vrouwen van het sfeerteam ook aankomend seizoen weer toffe acties kunnen uitvoeren. Wellicht wil je wel meer doen dan alleen financieel bijdragen en lijkt het je tof om je handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met de acties. Dat kan allemaal. Als lid kan je het sfeerteam op allerlei manieren helpen.

De vereniging doet hiernaast nog zoveel meer. Wij volgen de club in Nederland en het buitenland. Wij organiseren partybussen naar wedstrijden in Nederland en organiseren zelfs bus- en vliegreizen naar het buitenland. Hoe vet is het om mee te gaan met andere supporters naar een uitwedstrijd zonder het gedoe van vervoer regelen of jezelf inlezen in het land. Wij verzorgen de reis voor je! Dit is natuurlijk voor je ouders ook enorm fijn 😉.

We kunnen nog wel even doorgaan over de voordelen van een lidmaatschap bij de vereniging. Het belangrijkste is dat wij er zijn voor jou en de club. We willen het beste voor jou en de club. Kijk gerust even rond op onze website en lees wat voor voordelen wij jou nog meer bieden.

De vereniging heeft meerdere soorten lidmaatschappen. Ons lijkt het jongerenlidmaatschap voor jou het meest geschikt, maar ook het hoofdlidmaatschap kan voor jou interessant zijn als jij het tof vindt om 10 keer in het seizoen een magazine te ontvangen. Bekijk hier onze lidmaatschappen en mochten we je kunnen helpen met een keuze te maken, dan kan je ons altijd bellen of mailen.

Blijf jij een echte Feijenoorder en wil je je direct bij ons aansluiten? Klik dan hieronder op de knop en vul het formulier in met je gegevens. Je bent oud genoeg voor een eigen lidmaatschap maar je hebt natuurlijk wel de toestemming van je ouder(s) hiervoor nodig. Vul in de opmerking ‘Kameraadjes’ in en je krijgt van ons een tof extra geschenk!