Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Welkom bij de vereniging!

Je aanmelding is ontvangen!

Wat tof dat je jezelf hebt aangemeld bij de vereniging. Omdat we het erg belangrijk vinden dat onze ledenadministratie overzichtelijk blijft, dienen we jouw aanmelding nog te controleren.

 

Je ontvangt een bevestigingsmail zodra dit gedaan is. 

Wat doen we in de tussentijd voor je?

In de tussentijd verwerken wij het gewenste welkomstgeschenk, updaten we een eventueel oud lidmaatschap van je en zorgen we dat je snel kunt profiteren van de vele voordelen van de vereniging.

Wat kan jij doen in de tussentijd voor ons?

Mocht je het nog niet doen, volg dan zeker onze social media kanalen. Buiten onze nieuwsbrieven, gebruiken wij onze kanalen om met supporters, en in het bijzonder, onze leden te communiceren. Buiten belangrijk Feyenoord nieuws, delen we hier ook toffe winacties en exclusieve ledenaanbiedingen.

Bedankt!

Als lid van de vereniging draag jij bij aan alles wat wij voor onze mooie achterban doen. Eén van de meest zichtbare speerpunten van de vereniging zijn de enorme sfeeracties bij zowel uit- als thuiswedstrijden. Bekijk hieronder hoe ons sfeerteam dit tot in de puntjes voorbereid en uitvoert. In de tussentijd maken wij jouw lidmaatschap in orde!