Skip to content

Algemene Ledenvergadering De Feijenoorder

Op maandag 30 oktober 2023 vind de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder plaats op het complex van Varkenoord.

We nodigen jullie graag uit voor de Algemene Ledenvergadering van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder. Dit belangrijke jaarlijkse evenement vindt plaats op 30 oktober 2023 om 19.08 uur in de ontvangst- en presentatieruimte van Sportclub Feyenoord. Tijdens de vergadering zullen we het afgelopen jaar evalueren, toekomstplannen bespreken, en belangrijke beslissingen nemen. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor onze vereniging en onze club Feyenoord. Laten we samen onze passie voor Feyenoord delen en de toekomst van De Feijenoorder vormgeven. We hopen op een grote opkomst en kijken uit naar jullie aanwezigheid op 30 oktober.

Hieronder vind je de agenda en alle documenten die op voorhand beschikbaar zijn. 

Documenten

Om in je agenda te noteren

Datum: maandag 30 oktober 2023
Locatie: Ontvangst- en presentatieruimte in de Sportclub van Feyenoord (Olympiaweg 280 3078 HT Rotterdam)
Inloop: 19.08 uur
Aanvang: 19.30 uur

Aanmelden

Leden en niet-leden zijn altijd welkom op de Algemene Ledenvergadering. Wel willen we je vragen om je vooraf via de volgende knop aan te melden, zodat we hier rekening mee kunnen houden.